Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis van den Kerkhof, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 30 september 1838, overleden te Roggel op 15 november 1905, dochter van Joannes van de Kerckhof en Joanna Cuijpers.


Zij is getrouwd te Neer op 31 december 1863 met
Sibertus Dirkx, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel op 8 oktober 1824, overleden aldaar op 30 juni 1881, zoon van Wilhelmus Dirix en Helena Calers.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 31 maart 1856 met Gertrudis Kuijpers, geboren te Haelen op 28 april 1821, overleden te Roggel op 31 december 1858, dochter van Christianus Cuijpers en Petronilla van den Acker.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina