Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Getrudis Veugelaers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 17 mei 1826, wonende aldaar, overleden te Swalmen op 29 juni 1894, dochter van Wilhelmus Veugelers en Maria Ida Hendrix.


Zij is getrouwd te Swalmen op 17 november 1858 (1) met
Leonard op den Berg, landbouwer, geboren te Kaldenkirchen (D) op 21 september 1818, overleden te Swalmen, zoon van Gerard op den Berg en Mechtildis Heinen.
(Hij was weduwnaar van Alberdina Sanders, overleden te Swalmen op 4 augustus 1858.)

Zij is getrouwd te Swalmen op 15 januari 1862 (2) met
Joannes Ruijten, landbouwer, geboren te Wessem op 14 januari 1825, overleden te Swalmen op 9 oktober 1898, zoon van Henricus Ruijten en Elisabeth Cardolle.
(Hij was weduwnaar van Joanna Elisabeth Bemong, overleden te Swalmen op 8 september 1859.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina