Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronelle Veugelaers, dienstmeid, geboren te Neer op 23 mei 1815, overleden te Baarlo op 30 juni 1858, dochter van Wilhelmus Veugelers en Maria Ida Hendrix.


Zij is getrouwd te Maasbree op 27 juni 1855 met
Joannes van Boxmeer, dagloner en lijnweversknecht, geboren te Kessel op 22 mei 1809, zoon van Godfried van Boxmeer en Petronella Ingenoot.
(Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 27 november 1837 met Godefrida van Gort, geboren te Baarlo rond 1807, dochter van Hendrik van Gort en Maria Bouten. Hij is later getrouwd te Maasbree op 15 juli 1859 met Joanna Christina Jacobs, geboren te Baarlo op 4 september 1820, dochter van Nicolaas Jacobs en Gertrudis Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina