Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Antonius Janssen, smid, geboren te Dremmen (D), overleden te Neer op 4 september 1828, zoon van Johannes Janssen en Cornelia Erdweg.


Hij is getrouwd te Neer op 25 april 1825 met
Maria Elisabeth Scheepers, landbouwster, geboren te Neer op 29 april 1799, gedoopt aldaar op 29 april 1799, overleden aldaar op 8 december 1861, dochter van Johannes Scepers en Maria Clerx.
(Zij is later getrouwd te Neer op 3 mei 1830 met Jean van Roy, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 1 februari 1804, overleden te Beesel op 13 maart 1886, zoon van Henricus van Roij en Johanna Bitsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, geboren te Neer op 21 juni 1827, overleden aldaar op 1 juli 1827.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina