Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Derikx, arbeider steenfabriek, geboren te Neer op 29 november 1861, wonende aldaar, overleden te Tegelen op 5 december 1942, zoon van Johannes Derikx en Agnes van Lier.


Hij is getrouwd in augustus 1892 met
Catharina Verhaeg, geboren te Neer op 2 januari 1867, overleden te Tegelen op 3 april 1935, dochter van Petrus Verhaeg en Anna Maria Sijben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina