Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jaques Scheeres, linnenwever, geboren te Neer op 19 september 1813, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 17 augustus 1879, zoon van Jean Guilliaume Scheres en Johanna Gertrudis Coenen.


Hij is getrouwd te Neer op 21 april 1857 met
Joanna Engelen, dienstmeid, geboren te Helden op 26 december 1823, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 2 januari 1868, dochter van Henricus Engelen en Petronella Groemmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, naaister, geboren te Neer op 14 april 1858, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 28 maart 1893.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina