Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Peerlings, geboren te Buggenum op 8 mei 1820, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 maart 1892, dochter van Peter Peerlings en Petronella Reuten.


Zij is getrouwd te Buggenum op 11 augustus 1846 met
Petrus Smeets, metselaar en dienstknecht, geboren op 12 mei 1812, wonende te Neer en te Buggenum, overleden aldaar op 17 februari 1875, zoon van Nicolas Smeets en Anna Maria van Heur.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Buggenum op 6 maart 1847, overleden te Keulen (D) op 25 september 1912.
    Hij was gehuwd met Anna Kohl, geboren te Essen (D) op 10 februari 1855, overleden te Keulen (D) op 18 juli 1935, dochter van Johann Kohl en Anna Katharina Rittman.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina