Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Wilhelmus Engelen, landbouwer, geboren te Neer op 2 april 1868, wonende aldaar en te Horn, overleden te Asten op 23 maart 1946, zoon van Gerardus Engelen en Anna Catharina Delissen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 27 juli 1891 met
Anna Gertrudis Joosten, geboren te Buggenum op 12 december 1862, wonende te Horn, overleden aldaar op 2 november 1944, dochter van Ludovicus Joosten en Elisabeth Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Andreas Gerardus, geboren te Buggenum op 1 december 1891, overleden aldaar op 10 oktober 1892.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 6 oktober 1898.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina