Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Laurens Engels, dienstknecht, geboren te Neer op 4 februari 1838, zoon van Jean Engelen en Anna Maria Peeters.


Hij is getrouwd te Helden op 24 januari 1871 met
Johanna Engels, landbouwster, geboren te Helden op 9 maart 1845, dochter van Thomas Engels en Maria Linssen.
(Zij is later getrouwd te Helden op 14 april 1890 met Nicolaas Bos, landbouwer, geboren te Helden op 26 februari 1838, zoon van Jacobus Bos en Benedicta Helena Schram. (Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 1 juli 1863 met Maria Engels, geboren te Maasbree op 28 maart 1836, dochter van Henricus Engels en Petronella Janssen.) Zij is later getrouwd te Helden op 11 januari 1897 met Jacobus de Bruijn, metselaar en winkelier, geboren te Helden op 6 september 1848, zoon van Johannes de Bruijn en Johanna Hendricks. (Hij is eerder getrouwd te Meijel op 29 april 1876 met Johanna Cornelia Meissen, geboren te Meijel op 27 september 1847, dochter van Leonardus Meissen en Petronella Crommentuijn.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina