Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Engelen, dienstmeid, geboren te Neer op 24 juni 1865, dochter van Gerardus Engelen en Anna Catharina Delissen.


Zij is getrouwd te Helden op 19 augustus 1889 met
Peter Joannes Thijssen, landbouwer, geboren te Grubbenvorst rond 1857, zoon van Wilhelmus Thijssen en Gertrudis Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Helden rond 1893.
    Zij is getrouwd te Helden op 3 februari 1919 met Antoon Lormans, landbouwer, geboren te Helden rond 1894, zoon van Johannes Lormans en Johanna Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina