Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronel van Roy, dienstmeid, geboren te Neer op 4 december 1855, wonende te Nunhem en te Neer, overleden aldaar op 13 juli 1919, dochter van Michiel van Roij en Willemina Tillemans.


Zij is getrouwd te Neer op 12 mei 1884 met
Hendrikus Houben, landbouwer, geboren te Neer op 21 mei 1856, overleden aldaar op 8 februari 1920, zoon van Engel Lambertus Houben en Cristina Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbert Jozeph, geboren te Neer op 15 maart 1888, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina