Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lucia Mooren, dienstmeid, geboren te Roggel op 25 december 1827, overleden te Maasbree-Baarlo op 5 december 1893, dochter van Joannes Mooren en Agnes Willekens.


Zij is getrouwd te Maasbree op 5 april 1864 met
Antoon Hubert Goertz, akkerbouwer, geboren te Baarlo op 17 mei 1827, overleden aldaar op 29 januari 1888, zoon van Leonard Goertz en Maria Catharina Bruijnen.
(Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 28 september 1859 met Catharina Agnes Bouten, geboren te Straelen (D) rond 1828, overleden te Baarlo op 16 juni 1863, dochter van Gerardus Jacobus Bouten en Helena Hanssen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina