Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Dericks.


Hij was gehuwd met
Catharina Muhlenbruch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : waarschijnlijk Cornelia, geboren te Roerkempen (Karken) rond 1770, overleden te Neer op 10 maart 1836.
    Zij is getrouwd rond 1802 voor de kerk met Henricus Susterzeel, kleermaker, geboren te Dremmen (D) rond 1765, overleden te Neer op 6 november 1823, zoon van Henricus Susterzeel en Gertrudis Linsen.
    (Hij was daarnaast gehuwd (1) met Joanna Ramakers, overleden te Beesel voor 1803.)
  • 2 : waarschijnlijk Christiaan, kleermakersknecht, geboren te Roerkempen (Karken) rond 1798.
  • 3 : Martinus, kleermakersbaas, tapper en winkelier, geboren te Ruhrkempen (D) op 24 juni 1799, overleden te Neer op 8 april 1863.
    Hij is getrouwd te Neer op 7 oktober 1844 met Sophie Verhagh, herbergierster, dienstmeid en tapster, geboren te Neer op 3 oktober 1798, gedoopt aldaar op 4 oktober 1798, overleden aldaar op 8 december 1876, dochter van Rutgerus Verhaeg en Catharina Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina