Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis van Lier, dienstmeid, geboren te Neer op 5 november 1855, wonende te Maasniel en te Brussel (B), dochter van Bernard van Lier en Hendrina van Horen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 11 juli 1877 met
Lambertus Pelsers, dienstknecht, landbouwer en nachtwaker bij gemeente Neer in 1883, geboren te Buggenum op 5 juni 1852, overleden te Neer op 25 maart 1898, zoon van Leonardus Pelsers en Anna Catharina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 5 december 1877.
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Neer op 19 mei 1879, overleden aldaar op 1 juli 1880.
  • 4 : Wilhelmina Catharina, geboren te Neer op 24 januari 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 augustus 1893.
  • 7 : Wilhelmina, geboren te Neer op 10 juni 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina