Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helene Smeets, geboren te Haelen op 21 april 1810, dochter van Willem Smeets en Petronella Cluytmans.


Zij is getrouwd te Beegden op 25 juni 1832 met
Peter Antonius op 't Broeck, landbouwer, geboren te Beegden op 2 februari 1804, zoon van Hendrik op 't Broeck en Gertrudis Franssen.

Uit dit huwelijk:
 • 2 : Wilhelmus, landbouwer, geboren te Beegden op 8 oktober 1838.
  Hij is getrouwd te Beegden op 21 januari 1878 met Christina Bijlmakers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 13 januari 1835, dochter van Hendrik Bijlmakers en Joanna Bongaerts.
  (Zij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 4 mei 1868 met Thomas Leonard Coenen, metselaar, geboren te Heel en Panheel op 29 december 1839, zoon van Theodorus Coenen en Maria Christina Bijlmaeckers.)
 • 3 : Hendricus Antonius, geboren te Beegden op 6 maart 1843.
  Hij is getrouwd te Beegden op 13 juni 1878 met Maria Catharina Loven, geboren te Beegden op 9 december 1847, dochter van Renier Loven en Gertrudis Puts.
  (Zij is later getrouwd te Beegden op 7 januari 1890 met haar zwager Gerard Hubert op 't Broeck, landbouwer, geboren te Beegden rond 1849, zoon van Peter Antonius op 't Broeck en Helene Smeets.)
 • 4 : Gerard Hubert, geboren te Beegden rond 1849.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina