Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre aan den Boom, akkerknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 22 maart 1810, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 15 maart 1854, zoon van Gerardus aen den Boom en Maria Anna Curvers.


Hij is getrouwd te Neer op 15 oktober 1852 met
Jeanne Smeets, dienstmeid, geboren te Haelen op 27 december 1813, wonende te Neer op Keizerbosch en te Neer Boom, overleden te Neer op 2 december 1885, dochter van Willem Smeets en Petronella Cluytmans.
(Zij is later getrouwd te Neer op 2 mei 1855 met haar zwager Jaque aen den Boom, landbouwer, geboren te Neer op 20 februari 1817, wonende te Neer Boom, overleden te Neer op 10 augustus 1891, zoon van Gerardus aen den Boom en Maria Anna Curvers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina