Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Gorissen, metselaar, geboren te Horn op 18 juli 1818, wonende te Haelen en te Neer, overleden te Roermond op 13 december 1859, zoon van Theodorus Gorissen en Maria Hamans.


Hij is getrouwd te Neer op 5 december 1851 met
Mechtildis Peters, dagloonster, geboren te Neer op 16 juni 1820, overleden aldaar op 20 oktober 1895, dochter van Engel Peeters en Margareta Wagemans.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Neer op 25 juli 1852.
  • 2 : Cecilia, geboren te Neer op 22 november 1854.
  • 4 : Johannes Antonius, smidsknecht, geboren te Neer op 13 juni 1860, wonende aldaar, ongehuwd overleden aldaar op 24 oktober 1878.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina