Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Margaretha van Lier, geboren te Neer op 7 oktober 1864, overleden te Venlo op 6 november 1894, dochter van Conrardus van Lier en Getrudis Geenen.


Zij is getrouwd te Neer op 1 februari 1892 met
Arnoldus Hubertus Ploem, koopman en winkelier, geboren te Belfeld op 26 maart 1866, overleden te Venlo op 15 april 1936, zoon van Franciscus Ploem en Anna Maria Stroucken.
(Hij is later getrouwd te Venlo op 9 september 1896 met Maria Elenora Hubertina Engels, geboren te Venlo op 18 mei 1860, overleden aldaar op 14 december 1936, dochter van Gerard Engels en Beatrix Hendrikx.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Conrardus Johannes Hubertus, geboren te Venlo op 30 maart 1893.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina