Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathis van Ass, landbouwer, geboren te Heel op 18 juli 1810, wonende te Herten-Merum, zoon van Hermannus van Ass en Cornelia Grauss.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 22 november 1843 (1) met
Maria Clara van de Borgh, overleden te Herten-Merum op 9 februari 1851.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Neer op 28 mei 1851 (2) met
Anne Marie Tobben, geboren te Neer op 24 april 1819, wonende aldaar en te Herten, dochter van Wijnandus Tobben en Catharina Geenen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina