Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anthonius Sebastianus Maria Theelen, winkelier, schrijnwerker en tapper, geboren te Neer op 20 januari 1856, zoon van Antoin Hubert Theelen en Catrine Elisabeth Tobben.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Becker, geboren te Rondorf op 24 september 1861.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anton Michael, slager, geboren te Keulen (D) op 16 april 1891.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 16 juli 1917 met Ida Johanna van Oirschot, geboren te Blerick op 8 november 1894, dochter van Cornelis van Oirschot en Hendrica Bertens.
  • 2 : Elisa, geboren te Keulen (D) op 20 februari 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina