Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andries Naus, akkerknecht en winkelier, geboren te Roggel op 31 december 1829, zoon van Wilhelmus Naus en Helena Jacobs.


Hij is getrouwd te Helden op 9 april 1861 met
Gertrudis Nijssen, naaister en winkelierster, geboren te Maasbree op 21 september 1819, dochter van Theodoor Nijssen en Theodora Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, winkelier, geboren te Helden op 27 september 1864.
    Hij is getrouwd te Helden op 20 april 1885 met Gertrudis Verhaegh, naaister, geboren te Helden op 27 maart 1860, dochter van Theodorus Verhaegh en Willemina Gommans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina