Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Naus, landbouwer, geboren te Roggel op 30 mei 1852, wonende aldaar, overleden te Grathem op 22 januari 1929, zoon van Jacobus Naus en Petronilla Peters.


Hij is getrouwd te Roggel op 22 mei 1882 met
Maria Ida Gubbels, geboren te Maasbree op 15 oktober 1854, wonende te Roermond, te Roggel, te Heythuysen en te Grathem, overleden aldaar op 31 maart 1917, dochter van Lambert Gubbels en Maria Agnes Hubertina Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Godefridus Hubertus, geboren te Grathem op 9 juli 1895, overleden aldaar op 18 juni 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina