Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Schreurs, akkerknecht, geboren te Neer op 19 april 1810, wonende te Swalmen en te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 3 april 1879, zoon van Lambertus Schreurs en Maria Gertrudis Hover.


Hij is getrouwd te Neer op 16 april 1857 met
Henriette Spee, dienstmeid, geboren te Neer op 1 november 1816, overleden aldaar op 30 januari 1891, dochter van Godefridus Spee en Joanna Naus.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 29 april 1851 met Piere Schreurs, akkerknecht, geboren te Neer op 30 januari 1817, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 4 mei 1853, zoon van Lambertus Schreurs en Maria Gertrudis Hover.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Neer op 14 juni 1858, wonende te Thorn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina