Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Hubertus Wagemans, slager, geboren te Weert op 15 juli 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 januari 1868, zoon van Mathis Wagemans en Gertrudis Knaepen.


Hij is getrouwd te Neer op 24 april 1851 met
Anna Catharina Kusters, geboren te Neer op 16 augustus 1821, wonende aldaar, overleden te Weert op 13 januari 1859, dochter van Ludovicus Kusters en Elisabeth Herwig.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina