Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Janissen, dienstknecht en dienstknecht, geboren te Neer op 10 maart 1817, overleden te Venlo op 13 januari 1883, zoon van Damas Janissen en Catharina Joosten.


Hij is getrouwd te Venlo op 2 juni 1845 met
Gertrudis Kuijpers, geboren te Venlo op 10 januari 1824, overleden aldaar op 4 december 1887, dochter van Peter Jan Kuijpers en Mechtildis Truijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina