Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anthonius van Horen, dienstknecht, geboren te Neer op 30 december 1858, wonende te Neer in het Veurtje en te Beesel, overleden aldaar op 30 januari 1933, zoon van Peter Arnoldus van Horn en Joanna Delissen.


Hij is getrouwd te Beesel op 23 oktober 1896 met
Anna Maria Bergs, arbeidster, geboren te Roggel op 12 november 1845, wonende te Beesel, overleden aldaar op 7 september 1922, dochter van Joannes Berghs en Corneillie Willekens.
(Zij is eerder getrouwd te Beesel op 5 april 1872 met Pieter Joannes Fabri, dagloner, geboren te Beesel op 1 maart 1844, overleden aldaar op 18 december 1895, zoon van Anna Catharina Fabri.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina