Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus van den Bercken, dagloner en arbeider, geboren te Nunhem op 8 april 1791, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 september 1860, zoon van Hendrikus van den Bercken en Anna Wagemans.


Hij is getrouwd te Neer op 1 mei 1817 met
Christina van de Kerckhof, dagloonster, gedoopt te Neer op 17 februari 1782, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 23 mei 1857, dochter van Antonius van de Kerckhof en Joanna Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrikus, schoenmaker, geboren te Nunhem op 19 mei 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 maart 1880.
    Hij is getrouwd te Neer op 16 december 1846 met Johanna Smeets, dienstmeid, geboren te Neer op 11 oktober 1826, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 19 februari 1877, dochter van Hendrik Smeets en Joanna Simons.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina