Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambertus Smeets, dagloner, geboren te Beegden rond 1766, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 augustus 1802.


Hij was gehuwd met
Cunegonda Tielmans, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Neer tussen 1814 en 1826.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Rotterdam op 14 september 1792, wonende te Neer op de Vlaas, overleden voor 1844.
    Hij is getrouwd te Neer op 22 september 1814 met Joanna Simons, dagloonster, gedoopt te Neer op 5 maart 1788, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 13 maart 1832, dochter van Gerardus Simons en Petronella Verhaegh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina