Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Egidius Spée, caféhouder, landbouwer, ontvanger van het R.K. kerkbestuur, ontvanger van het Burgelijk Armbestuur en lid van het kerkbestuur, geboren te Neer op 24 december 1864, overleden aldaar op 20 april 1945, begraven aldaar op 23 april 1945, zoon van Sijgebertus Spee en Anna Maria Sijben.


Hij is getrouwd te Neer op 28 september 1903 met
Anna Catharina Tobben, geboren te Neer op 16 februari 1864, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 14 december 1922, dochter van Hendrikus Tobben en Maria Aquarius.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sigebertus Henricus Antonius, RK priester en pastoor, geboren te Neer op 29 september 1905, wonende te Roermond, overleden te Beegden op 28 oktober 1982.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina