Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Wijnen, overleden te Kessel.


Hij was gehuwd met
Margriet Heijsters, overleden te Kessel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, molenaarse, geboren te Kessel rond 1745, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 24 februari 1825.
    Zij is getrouwd te Kessel op 3 juni 1767 voor de kerk met Leonardus Tobben, molenaar, gedoopt te Neer op 20 augustus 1734, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 april 1794, zoon van Joannes Leonardus Tobben en Joanna Venmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina