Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonius Heijnen, overleden te Neer op 10 november 1793.


Hij is getrouwd te Haelen op 26 mei 1744 voor de kerk met
Catharina Noten, gedoopt te Haelen op 20 januari 1712, overleden te Neer op 11 oktober 1786, dochter van Joannes Noten en Gertrudis van Gratem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Geertrudis, landbouwster, gedoopt te Haelen op 10 januari 1751, overleden te Neer op 23 februari 1816.
    Zij is getrouwd te Neer op 26 november 1772 voor de kerk met Martinus Joosten, landbouwer, gedoopt te Neer op 15 november 1748, overleden aldaar op 17 november 1811, zoon van Gelis Josten en Lucia Gunnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina