Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Caspar Hubert Linssen, geboren te Maasniel op 15 juni 1819, overleden aldaar op 16 april 1897, zoon van Joannes Linssen en Helena Derix.


Hij is getrouwd te Maasniel op 25 april 1851 (1) met
Cornelia Bremmers, geboren te Maasniel op 5 december 1823, overleden aldaar op 15 mei 1868.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Maasniel op 25 april 1870 (2) met
Petronelle Colbers, dienstmeid, geboren te Horn op 14 december 1823, overleden te Maasniel op 6 april 1904, dochter van Peter Colberts en Anna Maria aan den Boom.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina