Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Margaretha Huberdina Linssen, geboren te Maasniel op 18 september 1822, overleden aldaar op 9 maart 1886, dochter van Joannes Linssen en Helena Derix.


Zij is getrouwd te Maasniel op 7 november 1844 met
Leonard Theodorus Neelen, geboren te Maasniel, gedoopt aldaar op 13 januari 1796, overleden aldaar op 19 augustus 1880, zoon van Jacobus Neelen en Maria Catharina Wackers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina