Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Hubertus Theelen, landbouwer, geboren te Maasniel op 10 oktober 1818, overleden aldaar op 11 januari 1907, zoon van Francis Theelen en Maria Sibille Nijssen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 17 november 1862 met
Maria Catharina van Herten, geboren te Roermond op 9 november 1826, overleden te Maasniel op 27 mei 1896, dochter van Egidius van Herten en Anna Maria Keuven.
(Zij is eerder getrouwd te Roermond op 19 april 1860 met Petrus Henricus Verheggen, akkerman, geboren te Nederweert op 26 september 1824, overleden te Maasniel op 18 februari 1861, zoon van Jacobus Verheggen en Petronella Gielen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina