Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anthonius Wagemans, schaapherder, geboren te Neer op 10 juli 1858, overleden te Bracht (D) op 23 september 1940, zoon van Johannes Wagemans en Maria Cornelia Janssen.


Hij is getrouwd te Lobberich (D) op 3 november 1891 met
Aldegonda van den Borst, geboren te Beesel op 3 november 1856, overleden te Bracht (D) op 17 februari 1924, dochter van Wilhelmus van den Borst en Petronella Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johann, geboren te Lobberich (D) op 3 oktober 1893, overleden te Bracht (D) op 28 december 1978.
    Hij is getrouwd te Bracht (D) op 9 oktober 1922 met Mathilde Dörenberg, geboren te Breijell (D) op 8 januari 1893, overleden te Bracht (D) op 15 mei 1974.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina