Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Digna Elisabeth Boonen, geboren te Neer op 8 maart 1888, wonende te Nijmegen, overleden aldaar in het jaar 1969, dochter van Peter Boonen en Agatha Hubertina Mertens.


Zij is getrouwd te Neer op 17 juni 1919 met
Gerardus Jacobus Kokke, landbouwer, geboren te Hatert (Gem. Nijmegen) op 9 maart 1884, wonende te Nijmegen, overleden aldaar in het jaar 1973, zoon van Cornelis Johannes Kokke en Maria Kroes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina