Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Peeters, overleden voor 1847.


Zij was gehuwd met
Johannes Christiaan Smits, overleden voor 1847.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Boekel op 1 mei 1801.
    Zij is getrouwd te Meijel op 23 mei 1850 met Jean Stribos, wever, geboren te Meijel op 27 december 1811, zoon van Andries Strijbos en Johanna Maria van Stiphout.
    (Hij is eerder getrouwd te Helden op 28 april 1840 met Johanna Vekens, geboren te Helden op 10 december 1813, dochter van Johannes Vekens en Maria Catharina Meij.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina