Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Graus, landbouwster, wonende te Maasniel, overleden na 1892.


Zij was gehuwd met
Cornelis Hubertus Geurts, wonende te Maasniel, overleden voor 1892.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus Hubertus, dagloner, geboren te Maasniel rond 1862.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 5 oktober 1889 met Aldegonda Keuven, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 7 mei 1863, dochter van Henrij Keuven en Cristina Jägers.
    (Zij is later getrouwd te Roermond op 16 april 1907 met Hendricus Hubertus Vossen, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1861, zoon van Godefroi Vossen en Elisabeth Peters.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina