Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena van Gestel, wonende te Asten, overleden aldaar op 26 oktober 1848.


Zij was gehuwd met
Jan van Santvoort, wonende te Asten, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, dienstmeid en landbouwster, geboren te Asten op 30 november 1841, wonende te Roggel, overleden aldaar op 28 februari 1907.
    Zij is getrouwd te Roggel op 8 juni 1869 met Joannes Smeets, landbouwer, geboren te Roggel op 23 augustus 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 februari 1915, zoon van Mathias Smeets en Maria Janssen.
  • 2 : Theodoor, wever, geboren te Asten op 23 juli 1846, overleden aldaar op 9 april 1909.
    Hij is getrouwd te Weert op 15 september 1886 met Gertrudis van Gansewinkel, geboren te Weert op 11 april 1859, overleden aldaar op 3 juni 1893, dochter van Machiel van Gansewinkel en Petronella Weekers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina