Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Smeets, metselaarsknecht en aannemer, geboren te Roggel op 27 januari 1846, overleden te Roermond op 29 september 1869, zoon van Mathias Smeets en Maria Janssen.


Hij is getrouwd te Roermond op 19 januari 1869 met
Maria Nijskens, geboren te Haelen op 3 maart 1841, overleden te Roermond op 7 april 1895, dochter van Jean Nijskens en Marie Houtmortels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina