Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hendrikus Derikx, landbouwer, geboren te Helden op 7 november 1916, wonende te Roggel, verongelukt te Kessel op 14 februari 1964, begraven te Roggel, zoon van Hendrikus Hubertus Derikx en Anna Maria van den Beucken.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 februari 1945 met
Hendrika Martina Verstegen, geboren te Roggel op 30 augustus 1916, overleden te Heythuysen (b) op 8 oktober 2010, begraven te Roggel op 13 oktober 2010, dochter van Andreas Hubertus Verstegen en Mathea Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josephina Jacoba Maria, geboren te Roggel op 15 april 1953, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 4 juli 1953.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina