Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Catharina Metsemakers, dienstmeid en dienstbode, geboren te Roggel Ophoven op 26 september 1908, wonende te Roggel en te Haelen, overleden te Born-Huize St.Maarten op 2 mei 1998, gecremeerd te Geleen op 6 mei 1998, dochter van Jozef Hubertus Metsemakers en Maria Elisabeth Hubertina Schreurs.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 juni 1946 met
Johannes Wilhelmus Tholen, garage-arbeider, geboren te Haelen op 16 juli 1912, wonende aldaar, overleden te Sittard op 19 december 1990, begraven te Einighausen, zoon van Peter Joannes Tholen en Hubertina Petronella Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joseph Maria, geboren te Haelen op 5 mei 1947, overleden te Sittard op 10 september 1972, begraven te Einighausen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina