Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Metsemakers, landbouwer, geboren te Roggel Ophoven op 30 augustus 1907, wonende te Roggel Servaasweg en te Nunhem, overleden te Horn Hornerheide op 2 november 2000, gecremeerd te Blerick op 6 november 2000, zoon van Jozef Hubertus Metsemakers en Maria Elisabeth Hubertina Schreurs.


Hij is getrouwd te Bocholt (B) op 25 juli 1945 met
Hubertina Maria Maasen, geboren te Roggel op 15 september 1907, wonende te Roggel Servaasweg, overleden te Heythuysen (b) op 27 december 2008, gecremeerd te Baexem op 2 januari 2009, dochter van Michiel Maasen en Joanna Maria van Enckevort.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina