Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Guillaume Cleevers, akkerman, geboren te Baexem op 4 maart 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 september 1880, zoon van Jan Clevers en Hendrina van der Velden.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1831 met
Agnes Messemaekers, dagloonster, gedoopt te Roggel op 17 december 1803, wonende aldaar, overleden te Roggel op den Hoek op 24 december 1841, dochter van Johannes Messemaeckers en Gesina Koldehof.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 26 maart 1839.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 10 april 1840.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 16 december 1841.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina