Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Evers, naaister, geboren te Baexem op 22 juli 1799, overleden te Roggel op 22 mei 1865, dochter van Dominicus Evers en Gertrudis Geutjens.


Zij is getrouwd te Baexem op 28 april 1824 met
Conrard Janssen, dagloner en werkbode, geboren te Roggel op 22 juli 1798, overleden aldaar op 17 november 1850, zoon van Johannes Janssen en Cornelia op 't Root.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Willem, geboren te Roggel op 21 maart 1830, overleden aldaar op 28 april 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina