Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 24 januari 1857, overleden te Maasbracht op 16 januari 1940, dochter van Jan Janssen en Wilhelmina Messemaekers.


Zij is getrouwd te Herten op 17 november 1888 met
Peter Joannes van Bommel, landbouwer, geboren te Roggel op 12 mei 1852, overleden te Herten op 9 juni 1910, zoon van Jacque van Bommel en Anna Maria Coolen.
(Hij is eerder getrouwd te Herten op 3 juni 1874 met Anna Catharina Hubertina Vossen, geboren te Ool op 19 maart 1856, overleden te Herten op 25 augustus 1885, dochter van Franciscus Vossen en Anna Catharina Geeraedts.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, landbouwer, geboren te Herten op 26 juli 1897.
    Hij is getrouwd te Herten op 18 april 1922 met Maria Josephina Stocks, geboren te Herten rond 1899, dochter van Mathijs Stocks en Maria Hubertina Thoolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina