Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Vossen, dienstknecht en brouwersknecht, geboren te Roggel op 10 augustus 1893, wonende te Kessel en te Neer, overleden te Geleen op 12 juni 1940, zoon van Peter Hubertus Vossen en Margaretha Sijben.


Hij is getrouwd te Nuth op 25 juni 1920 (1) met
Dimphna Johanna Engelen, keukenmeid, geboren te Roosendaal en Nispen op 15 januari 1890, overleden te Geleen op 13 augustus 1921, dochter van Marinus Cornelis Engelen en Helena Jongenelen.

Hij is getrouwd te Sittard op 6 april 1923 (2) met
Katharina Slangen, geboren te Willich (D) op 17 november 1896, overleden te Geleen op 18 februari 1967, dochter van Wilhelm Slangen en Anna Fandel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina