Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Anna Engelen, gedoopt te Buggenum op 16 november 1750, overleden te Linne op 25 september 1789, dochter van Petrus Engelen en Gertrudis Crompvoets.


Zij is getrouwd te Buggenum op 30 april 1781 voor de kerk met
Joannes Michael Winckelmolen, landbouwer en pachtboer, gedoopt te Neer op 6 november 1749, overleden te Heel op 6 februari 1812, zoon van Segerus Winckelmeulen en Elysabetha van Baexen.
(Hij is later getrouwd te Heel op 8 februari 1794 voor de kerk met Anna Christina Rubberg, overleden te Heel op 13 februari 1810. (Zij was weduwe van Jacob Timmermans.))

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter, dienstknecht en akkerman, geboren te Linne rond 1782.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 april 1814 met Helena Adams, akkervrouw, geboren te Heel en Panheel rond 1788, dochter van Jean Adams en Wendeline Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina