Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josefina Hubertina Schreurs, geboren te Neer op 30 maart 1871, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 1 juni 1923, dochter van Wilhelmus Schreurs en Antonia van Roij.


Zij is getrouwd te Neer op 11 mei 1907 met
Jacobus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Neer op 31 mei 1863, overleden aldaar op 22 februari 1923, zoon van Hendrikus Winkelmolen en Johanna Huberdina Gerden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina