Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtildis (Schreurs) van den Berg, landbouwster, dagloonster en werkvrouw, geboren te Grietenburg (D) op 17 oktober 1808, wonende te Neer Nieuwen Weg en te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 30 oktober 1876, dochter van Jan Schreurs en Hendrina Wezendonck.


Zij is getrouwd te Neer op 14 juli 1835 met
Corneil Houben, dagloner, geboren te Neer op 11 juni 1802, gedoopt aldaar op 11 juni 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 maart 1846, zoon van Henricus Houben en Joanna Delissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, houtzager en landbouwer, geboren te Neer op 13 januari 1834, wonende te Neer Nieuwen Weg, overleden te Neer op 5 april 1910.
    Hij is getrouwd te Neer op 12 mei 1862 met Gertrudis Stox, dienstmeid, geboren te Nunhem op 20 februari 1827, wonende aldaar, te Neer Nieuwen Weg en te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 24 januari 1902, dochter van Martinus Stox en Joanna Backers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina