Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Thomas Kauven, wonende te Niederkrüchten (D), overleden aldaar op 20 februari 1810.


Hij was gehuwd met
Allegonda Knips, wonende te Niederkrüchten (D), overleden aldaar op 31 maart 1810.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Gerardus, linnenwever en timmerman, geboren te Niederkrüchten (D) op 19 juli 1806, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 2 juni 1866.
    Hij is getrouwd te Neer op 10 februari 1836 met Joanna Metsemakers, geboren te Roggel op 7 maart 1805, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 30 december 1863, dochter van Mathias Metzemakers en Wilhelmina Sijben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina