Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Catharina Winkelmolen, geboren te Neer op 13 mei 1908, overleden te Venlo (Z) op 9 oktober 1968, begraven te Helden-Beringe op 12 oktober 1968, dochter van Andreas Winkelmolen en Cornelia Sensen.


Zij is getrouwd te Helden op 8 mei 1939 met
Franciscus Martinus Verstappen, landbouwer, geboren te Helden op 13 juni 1909, overleden te Helden-Panningen op 7 januari 2001, zoon van Gerardus Verstappen en Louisa Wulms.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina