Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Hubertus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Neer op 3 november 1900, overleden te Meijel op 27 augustus 1964, begraven te Neer op 31 augustus 1964, zoon van Andreas Winkelmolen en Cornelia Sensen.


Hij is getrouwd te Helden op 16 mei 1938 (1) met
Maria Naus, geboren te Helden op 26 november 1903, overleden te Venlo (Z) op 16 maart 1944, dochter van Peter Naus en Hendrika Beurskens.

Hij is getrouwd te Helden op 29 april 1946 (2) met zijn schoonzus
Wilhelmina Gertrudis Naus, geboren te Helden op 7 juli 1909, overleden aldaar op 28 maart 1952, dochter van Peter Naus en Hendrika Beurskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina